Kod adı: Siftah

Düzenleyen:
Kod adı: Siftah

SPOR Haberleri

Son 10 deplasmanda sadece 4 puan toplayabilen bordo-mavililer Başkan Usta’ya ilk deplasman galibiyetini G. Antep'te hediye etmeye çalışacak

Trabzonspor bugün deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçında çıkış arayacak. Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu da ilk dış saha galibiyetini yaşamak istiyor. Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve yönetim kurulu 3 aylık görev süresi boyunca dış sahada oynanan lig maçlarında galibiyetle tanışamadı. Bordo-mavili takımın maçlarını hem iç saha da hem de dış sahada yakından takip eden Usta, Gaziantepspor deplasmanından ilk galibiyetiyle tanışmayı arzuluyor. Muharrem Usta'nın görevde bulunduğu süre boyunca dış sahada 6 maç yapan Karadeniz ekibi, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ederken sadece 1 puanı hanesine yazdırdı. 
Bordo-mavililer bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda kabus dolu haftalar yaşadı. 163 gündür dış sahada maç kazanamayan Karadeniz ekibi, Gaziantepspor karşısında bu şansızlığını kırmak isterken, deplasmanda oynadığı son 10 lig maçında ise sadece 4 puan çıkarabildi. Dış saha maçlarında kötü bir performans sergileyen Trabzonspor, evinde oynadığı 3 lig maçının ardından çıkacağı ilk deplasman maçında 3 puan hedeflerken, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde teknik heyet ve futbolcular ise uzun bir aranın ardından ilk galibiyetini almak istiyor. Trabzonspor bu sezon deplasmanda iki defa galip gelirken en son 24 Ekim’de Sivasspor’u 2-0 mağlup ettiği maçta dış saha galibiyetini almıştı.

Kod adı: Siftah

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...