Güneş'ten sıkı yönetim

Düzenleyen:
Güneş'ten sıkı yönetim

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yarışında en küçük bir hata istemediğini söyleyen Güneş, "Lig bitene kadar maçlardan başka bir şey düşünmenizi istemiyorum" dedi

Lider Beşiktaş, gözünü Kasımpaşa maçına çevirdi. Milli oyuncuların dönmesinin ardından bir toplantı yapan Teknik Direktör Şenol Güneş, önlerinde 8 zorlu karşılaşma olduğunu hatırlatarak uyarılarda bulundu. Lig yarışında en kritik haftalara girdiklerini söyleyen Güneş, "Şampiyonluktan başka bir şey düşünmenizi istemiyorum. Ne Avrupa Şampiyonası, ne transfer ne de başka bir konuda konuşun. Son 8 haftada mental ve fizik olarak daha hazır olan, kendine iyi bakan ve sinirlerine hakim olan taraf ipi göğüsleyecek. Biz bütün maçları kazanırsak rakibimizin ne yaptığıyla ilgilenmemize gerek olmaz. Bundan sonra tesislerde daha çok birlikte zaman geçirip işimize daha çok yoğunlaşacağız. Disiplinsizliği asla affetmem. Herkes uyku ve çalışma düzenine çekidüzen versin" dedi. 
Güneş kadroyu şekillendiriyor
Kasımpaşa'nın ligdeki görüntüsünün kimseyi aldatmaması gerektiğini söyleyen Şenol Güneş, "Bizim için bu saatten sonra zaten kolay rakip yok. Her maç final niteliği taşıyor" ifadelerini kullandı. Milli takımlarda iyi performans gösteren oyuncularını tebrik eden tecrübeli hoca, herhangi bir sakatlık yaşamamalarından dolayı da sevinçli olduğunu söyledi. Bu arada Kasımpaşa maçının kadrosu da şekillenmeye başladı. Alexis'i kulübeye çekmeyi düşünen Güneş, stoperde Marcelo-Necip ikilisine görev verecek. Sakat olan Gökhan ile cezalı Quaresma'nın yokluğunda kanatlarda Kerim ve Olcay'ı sahaya sürecek olan tecrübeli çalıştırıcı, forvette ise Cenk Tosun'un milli takımdaki formuna rağmen Mario Gomez'i tercih edecek. Tedavisi tamamlanan Tolga Zengin ise yeniden eldivenleri giyecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...