Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brown fırtınası

Düzenleyen:
Brown fırtınası

SPOR Haberleri

Türkiye kariyerine süper bir başlangıç yapan ABD'li oyuncu 24 sayı, 3 ribaunt ve 1 asistle maça damga vuran isim oldu

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 24. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Muratbey Uşak Sportif'i 95-91 yendi. Siyah-beyazlıların yeni transferi Bobby Brown, Türkiye kariyerine iyi başlayıp ilk maçında 4/7 üçlükle 24 sayı 3 ribaunt 1 asist üretti. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf, misafir ekip Uşak Sportif oldu. Ege ekibi, Harrison ve Paul Harris'in sayılarıyla 7 dakikada farkı çift hanelere (6-17) çıkardı. İlk çeyrek 19-15 Uşak'ın üstünlüğüyle geçildi. Darden ve Culpepper'in isabetli atışlarıyla farkı eriten siyah-beyazlılar Brown önderliğinde sayılar üretip soyunma odasına 52-38 üstün gitti.
Uşak Sportif kovaladı ama… 
Üçüncü çeyrekten itibaren de üstünlüğü bırakmayan Beşiktaş, son periyoda 71-65 önde girdi. Siyah-beyazlılar mücadelenin son periyodunda Brown ve Darden'in sayılarıyla farkı çift hanelere (76-65) çıkararak başladı. Uşak Sportif etkili savunma ve Birch'in sayılarıyla farkı 1'e kadar (84-83) indirse de Beşiktaş son iki dakikada Elonu, Brown ve Darden ile hücumlardan boş dönmedi ve maçtan 95-91 galip ayrıldı. Son 3 maçını kaybeden Beşiktaş bu sonuçla şanssızlığını kırmayı başardı. 

Brown fırtınası

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...