Beşiktaş çıkışını Kasımpaşa karşısında sürdürmek istiyor

Düzenleyen:
Beşiktaş çıkışını Kasımpaşa karşısında sürdürmek istiyor

SPOR Haberleri

Oyuncularına uyarıda bulunan Teknik Direktör Güneş, "Sürpriz istemiyorum" dedi. Sınırda olan 5 oyuncu kart görürse Arena'daki ilk maçta oynayamayacak

Ligde emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, Kasımpaşa'yı da yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Son 4 karşılaşmayı kazanan siyah-beyazlılar seriyi 5'e çıkarmak hedefinde. 23. haftada Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikten sonra sırasıyla Eskişehirspor, Ç.Rizespor, Trabzonspor ve Antalyaspor'u yenen Beşiktaş, son sekiz haftasına girilen şampiyonluk yarışında kazaya uğramamak için işi sıkı tutuyor. Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı öncesi üç önemli eksik bulunuyor. Sarı kart cezalısı Quaresma, Almanya'da geçirdiği anjiyo operasyonu sonrası tedavisi devam eden Gökhan Töre ve bel spazmı geçiren kaleci Tolga Zengin Kasımpaşa karşısında sahada yer alamayacak.
Olcay Şahan 11’e dönüyor
Tolga Zengin'in yerine Boyko'yu oynatacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş Quaresma'nın yerine Olcay Şahan'a, Gökhan'ın yerine de Kerim'e ilk on birde görev verecek. Tecrübeli hoca defans hattında değişiklik yapmayı düşünmüyor. Ç.Rize ve Trabzonspor maçlarında gösterdiği performansla Alexis'ten formayı kapan Necip Uysal, Marcelo ile beraber defansın göbeğinde oynayacak. Kritik maç öncesi oyuncularına uyarılarda bulunan Şenol Güneş, "Kalan maçlarda en küçük hata bizi şampiyonluktan eder. Önümüzdeki hafta yeni evimize geçiyoruz. Aman keyfimiz kaçmasın. Kasımpaşa'yı yenip yeni stadımıza başımız dik gidelim" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş çıkışını Kasımpaşa karşısında sürdürmek istiyor

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...