Kadıköy'de yıkım

Düzenleyen:
Kadıköy'de yıkım

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler birçok net fırsatı harcadığı maçta iki altın puan kaybetti. Şampiyonluk yarışında ağır bir darbe yedi

UĞUR AKTAN

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan maçta Osmanlıspor ile 0-0 berabere kaldı ve kendi evinde büyük yara aldı. Geçtiğimiz hafta ertelenen Galatasaray maçının da etkisiyle puan durumunda lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde kalan sarı-lacivertli takımın maça oldukça stresli başladığı görülürken, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Nani, Diego ve Caner gibi aslara 11'de yer vermemesi dikkat çekti. Maçın ilk tehlikesi 4. dakikada yaşandı. Alper'in sağ kanattan taşıdığı topta Van Persie kaleci Ahmet Şahin'i geçemedi. 30'da sol kanattan kullanılan köşe vuruşunu iyi takip eden Mehmet Topal gole çok yaklaştı ancak vuruşu auta çıktı. 45'te Van Persie'nin frikiği de kaleyi bulmayınca dengede geçen oyunda ilk 45 dakika 0-0 sona erdi.
Değişiklikler yetmedi
İkinci yarıya Josef-Diego değişikliğiyle başlayan Fenerbahçe maçı rakip yarı alana yıkmak için riskleri almaya başladı. Pereira'nın ekibi 61'de gole çok yaklaştı. Diego'nun kaleciden seken şutu bir anda Van Persie'nin önüne düştü ancak Hollandalı hiç beklemediği bu topu kaleye gönderemedi. 62'de Ozan ve Alper oyundan alınırken, gol umudu olarak Nani ve Fernandao oyuna girdi. Bu iki oyuncu değişikliğinin ardından tempoyu arttıran sarı-lacivertliler, 72'de gole çok yaklaştı ama Nani'nin kullandığı topla arka direkte buluşan Kjaer'in şutu kaleyi bulmadı. 
Rusescu boş kaleye atamadı
83'te Nani Antalyaspor maçında attığı frikik golüne yakın bir mesafeden kazanılan serbest vuruşta bir defa daha günü kurtarmayı denedi ancak Portekizlinin şutu da formu gibi sezon başındaki kadar iyi değildi. 90'da Raul Rusescu Volkan'dan seken topla golle burun buruna geldi ancak Rumen oyuncunun boş kaleye çektiği şut dışarı çıktı. Fener'in son dakika atakları da sonuç vermeyince karşılaşma golsüz sona erdi. 

Kadıköy'de yıkım

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...