Anadolu Efes, Trabzon deplasmanında

Düzenleyen:
Anadolu Efes, Trabzon deplasmanında

SPOR Haberleri

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Trabzonspor'un konuğu olacak.

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi 24. hafta maçında Trabzonspor Medical Park ile deplasmanda mücadele ediyor. Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 18:00’de başlayacak ve Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

EFES 1, TRABZON 11'İNCİ

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 23. hafta maçında Anadolu Efes İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 87-77 mağlup etmiş, Trabzonspor Medical Park ise Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye’yi 92-88 yenmişti. Ligde 23. haftanın ardından Anadolu Efes 19 galibiyet ve dört mağlubiyet ile ilk sırada, Trabzonspor Medical Park ise 10 galibiyet ve 13 mağlubiyet ile 11. sırada yer alıyor.

12 MAÇIN TAMAMI EFES'İN

Anadolu Efes Trabzonspor Medical Park ile bugüne kadar Spor Toto Basketbol Ligi’nde oynadığı 12 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Anadolu Efes ile Trabzonspor Medical Park arasında ligin ilk yarısında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 81-73 kazanmıştı.

EFES'İN TÜRKİYE'DE 1382. MAÇI

Anadolu Efes, Trabzonspor Medical Park maçı ile birlikte Türkiye’deki 1381. resmi maçına çıkacak. Efes Spor Toto Basketbol Ligi’nde bugüne kadar 1258, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda 20, Türkiye Kupası’nda 99, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası’nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’nda bir kez mücadele etti. Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1259. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1258 karşılaşmada 976 galibiyet, 279 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. (galibiyet yüzdesi: % 77,58)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...