Kupa bizim olacak

Düzenleyen:
Kupa bizim olacak

SPOR Haberleri

Sarı-siyahlıların yıldızı, eski takımı F.Bahçe ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali ilk maçı öncesi mutlu sona yakın taraf olduklarını söyledi

MURAD TAMER

Voleybolda VakıfBank ile F.Bahçe'nin karşılaşacağı CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali ilk maçına çok az bir süre kaldı. Heyecanla beklenen tarihi karşılaşma öncesi belki de en çok dikkat çeken isim VakıfBank'ın tecrübeli yıldızı Seda Aslanyürek... Daha önce F.Bahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi sevinci yaşayan yıldız oyuncu gazeteniz Türkiye'ye önemli açıklamalarda bulundu. 9 Nisan'da İtalya'nın Montichiari şehrinde yapılacak organizasyonda en büyük kupayı bu defa sarı-siyahlı forma ile kaldırmak isteyen Seda, F.Bahçe'nin çok zorlu bir rakip olmasına rağmen, kendilerinin finale yakın olduğunu söyledi. 29 yaşındaki oyuncu iddialı sözler sarf etmesinin sebebi olarak takımın tecrübeli antrenörü Giovanni Guidetti'yi gösterdi. İtalyan çalıştırıcının takımın her bir bireyi ile yakından ilgilendiğini ifade eden Seda Aslanyürekli, "Kariyerinde dünyanın en iyi oyuncularıyla çalışması ve usta bir taktisyen olmasının yanında Giovanni aynı zamanda çok iyi bir insan. Sadece sporcularla değil, kulüpte çalışan herkesle iletişimi çok sıcak ve kuvvetli" dedi.
Tek patron Guidetti
Giovanni Guidetti'nin kulüpteki bütün yetkilere sahip tek isim olması sayesinde VakıfBank'ın tarihi başarıları üst üste yaşadığının altını çizen yıldız oyuncu, "Transfer olmadan önce kendisi hakkında çok şey duymuştum. Buraya gelince daha iyi anladım. Giovanni son derece tecrübeli bir çalıştırıcı. İnsan ilişkileri de çok kuvvetli. Herkese güler yüzlü ve samimi davranıyor. Aynı zamanda tam bir otorite. Oyuncuları nasıl başarıya taşıyacağını iyi biliyor" diyerek hocasına övgüler yağdırdı. Takımın formunun da üst düzeyde olduğunu aktaran Seda, "Bizi zorlu bir turnuva bekliyor. Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Giovanni ve kadrodaki bütün isimler bu tip organizasyonlar konusunda oldukça tecrübeli. VakıfBank'ın müzesine yeni bir kupa kazandıracağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullanarak Dörtlü Final öncesi antrenörüne, takım arkadaşlarına ve kendisine olan inancını vurguladı.

VakıfBank 'bir tık' önde

Seda Aslanyürek merakla beklenen Dörtlü Final'in, denk güçte takımların mücadelesine sahne olacağını söyledi. Dinamo Kazan'ın fizik olarak üstün oyuncularla öne çıktığını belirten yıldız voleybolcu, Pomi Camalmaggiore'nin ise ev sahibi olmanın avantajına sahip olduğunu söyledi. F.Bahçe'nin de bu sezon ligde ve Avrupa'daki performansıyla gücünü ispat ettiğini vurgulayan Seda, "Yine de VakıfBank 4 takım arasından 'bir tık' önde diye düşünüyorum. Tecrübesi ve inancıyla kupaya yakın olan taraf bana göre VakıfBank" dedi. 

Şansımız yüksek

VakıfBank'ın yıldızlarından Kimberly Hill, Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk şanslarının yüksek olduğunu belirterek, "Kendimiz gibi oynadığımızda kolay kolay durdurulabilen bir takım değiliz" dedi. ABD'li oyuncu, takımlarında çok iyi bir ortamın olduğunu ve başarıya odaklandıklarını dile getirerek, "Kendimiz gibi oynadığımızda kolay kolay durdurulabilen bir takım değiliz. Eğer kendimiz gibi, bildiğimiz gibi oynarsak o zaman şansımızın çok yüksek olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kupa bizim olacak

GÖZLER ONDA OLACAK
VakıfBank'ın bu sezon başında kadrosuna kattığı Seda Aslanyürek, daha önce F.Bahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi sevinci yaşaması ve tecrübesi göz önüne alındığında Dörtlü Final'de kilit rolü oynayacak.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...