Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Pes etmek yok

Düzenleyen:
Güneş: Pes etmek yok

SPOR Haberleri

Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra yakaladıkları 4 maçlık galibiyet serisini hatırlatan Güneş, "Bu defa hedefimiz 7’de 7 yapmak. Ligde son düdüğe kadar çabalayacağız" dedi

Kasımpaşa'ya yenilerek şampiyonluk yolunda ağır darbe alan Beşiktaş'ta moraller alt üst olurken, Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına "Şimdi üzülmek değil, çalışmak zamanı" dedi. Her türlü kaybı telafi edebilecek bir periyotta olduklarının altını çizen Güneş, "Bir gün önce herkes Beşiktaş'ı şampiyon ilan etmişti, bir gün sonra da Fenerbahçe'ye kupayı verdi. Ne o zaman söylenenler ne de şimdi söylenenlerin bir önemi yok. Biz bir takımız ve bu yarışı bu noktaya biz getirdik. Lig bitene kadar asla pes etmeyeceğiz. Nasıl ki bir haftada iki takım da puan kaybettiyse, bundan sonraki haftalarda da benzer şeyler olabilir. Önemli olan hatalardan ders alıp bir daha yapmamaya çalışmak. Şunu unutmayın ki şampiyonluğu en çok bu takım hak ediyor" ifadelerini kullandı. 
Boyko'yu teselli etti
Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra hemen toparlanıp 4 maçlık galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatan Şenol Güneş, "Şimdiki hedefimiz 7'de 7 yapmak. Biz 7 maçı kazanırsak şampiyonluğa ulaşırız. Fenerbahçe'nin yine puan kaybedeceğine eminim" diye konuştu. Kasımpaşa maçında kaybetmelerinden çok bazı oyuncuların kötü performansına üzüldüğünü söyleyen tecrübeli hoca, "Bir oyuncunun iyi günü de olabilir, kötü günü de. Önemli olan düştüğünde hemen kalkabilmektir. Biz de ayakta kalıp yolumuza büyük bir inançla devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı. Yediği gollerden sonra eleştiri oklarının hedefi olan Boyko'yla da özel olarak konuşan Güneş, "Bundan 3 ay önce de Tolga hedef tahtasındaydı. Sana güveniyorum" diyerek Ukraynalı oyuncuyu teselli eti. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...