Parola 7'de 7

Düzenleyen:
Parola 7'de 7

SPOR Haberleri

Kasımpaşa yenilgisini unutmaları gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına, "Kalan bütün maçları kazanacak gücümüz var. Sizler bu gerilimi taşıyacak yürekli oyuncularsınız" dedi

Yeni stadını pazartesi günü Bursaspor maçıyla açacak olan Beşiktaş'ı büyük bir heyecan sardı. Yeni evindeki ilk maçta herhangi bir kötü sürpriz yaşamak istemeyen siyah-beyazlılar sık sık yaptıkları toplantılarda maçın ve geride kalan 7 maçın önemine vurgu yaparken, Teknik Direktör Şenol Güneş oyuncularına "7'de 7" hedefini koydu. 1 maçı eksik Fenerbahçe'nin 3 puan önünde liderliğini sürdüren Beşiktaş, Kasımpaşa yenilgisiyle büyük yara alırken, şampiyonluğun ikili averaja kalması halinde kupayı tarihi rakibi Fenerbahçe'ye kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Oyuncularından Kasımpaşa yenilgisini unutmalarını ve kalan 7 maça odaklanmalarını isteyen Güneş, "7'de 7 yapacak kalitemiz ve gücümüz var. Sizler bu gerilimi taşıyacak yürekli oyuncularsınız" ifadelerini kullandı. 
Sakatların dönüşü sevindirdi
Maça kadar oyuncularla sık sık toplu ve birebir görüşmeler yapacak olan tecrübeli çalıştırıcı ve ekibi ilk olarak takım kaptanları ile görüşecek. Daha sonra Gomez, Sosa, Quaresma ve Atiba gibi tecrübeli oyuncularla toplantılar yapacak olan Güneş, iki aylık kritik dönemde sakin kalınmasının önemine vurgu yapacak. Özellikle kaleci Tolga Zengin'in iyileşmesi ve takımla birlikte antrenmanlarda yer almaya başlaması Bursaspor maçı öncesi teknik heyetin elini güçlendirirken, Gökhan Töre'nin de sakatlığını atlatması bir başka sevince yol açtı. Güneş sakatlığını atlatan Gökhan'ın, Bursaspor maçına kadar yüzde yüz olarak hazır olmasını istedi. Sağlık ekibi ile de detaylı bir toplantı yapacak olan tecrübeli hoca, son 7 maçta takımdaki her futbolcusuna ihtiyacı olduğunun altını çizecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...