Arena'da tarih yazacağım

Düzenleyen:
Arena'da tarih yazacağım

SPOR Haberleri

Bursaspor'un golcüsü "Beşiktaş'ın yeni stadındaki ilk golünü atarak adımı Vikipedi'ye yazdıracağım" dedi

Beşiktaş, yeni stadındaki ilk maçına çıkmanın heyecanını yaşarken, Bursasporlu oyuncular olaya 'farklı' bakıyor. Beşiktaş'ı yenerek tarihi rakiplerine çelme takmak isteyen yeşil-beyazlıların golcü oyuncusu Sercan Yıldırım da tarihe geçme peşinde. Takımın eski ve yerli oyuncuları, camianın "sezonun maçı" olarak nitelediği mücadelenin önemini yabancı futbolculara aktarıp motive etmeye çalışıyor. Bu isimlerin başında ise Bursaspor'un altyapısından yetişen Sercan Yıldırım ve Serdar Aziz geliyor. 
İlk goller ondan sorulur… 
Bursaspor'un iç sahada ilk Şampiyonlar Ligi golünü, Atatürk Stadı'nın son, Timsah Arena Stadyumu'nun ise ilk golünü atarak tarihe geçen Sercan Yıldırım, şimdi de Beşiktaş'ın tarihine geçmek istiyor. 26 yaşındaki oyuncunun yakın çevresine, "Beşiktaş'ın yeni stadındaki ilk golünü atarak adımı Vikipedi'ye yazdıracağım" dediği öğrenildi. Beşiktaş'ı yenmenin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Sercan, "Galibiyeti benim atacağım golle alırsak daha mutlu olurum" ifadelerini kullandı.  > Mesut ALAN -Bursa (İHA) 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...