Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'in intikamını Lucescu aldı

Düzenleyen:
Fener'in intikamını Lucescu aldı

SPOR Haberleri

Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, deplasmanda Braga'yı 2-1 yendi ve Hırvat hakem Ivan Bebek'in kötü yönetimine maruz kalan Fenerbahçe'nin intikamını almış aldı.

Futbolda UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçları bu akşam Avrupa'nın dört ayrı şehrinde oynandı. Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, deplasmanda Braga'yı 2-1 yendi ve Hırvat hakem Ivan Bebek'in kötü yönetimine maruz kalan Fenerbahçe'nin intikamını almış aldı.

"LUCESCU, FENER'İN İNTİKAMINI ALDI"

Lucescu'nun deplasmanda Braga'ya darbe vurması sarı-lacivertli taraftarları memnun etti. Avrupa macerasında iki takıma da elenen Fenerbahçe'nin, Hırvat hakemin kötü yönetim gösterdiği maçta Braga'yı elinden kaçırması sonrası Lucescu'nun Portekiz ekibini 2-1 yenmesi sosyal medyada "Lucescu, Fener'in intimanı aldı" yorumlarına neden oldu.

İKİ TAKIM AVANTAJI KAPTI

Bir önceki turda rakiplerini eleyerek çeyrek final oynama hakkı kazanan Villarreal, Atletico Bilbao, Sevilla (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Braga (Portekiz), Liverpool (İngiltere), Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ve Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) rövanş maçları için avantajlı skoru yakalamak üzere sahaya çıktı. Deplasmanda 2-1'lik skorlarla galip gelen Shakhtar Donetsk ve Sevilla, rövanş maçı öncesi ajantaj elde eden iki takım oldu.

Gecenin sonuçları şöyle:
Borussia Dortmund (Almanya) - Liverpool (İngiltere): 1 - 1
Atletico Bilbao (İspanya) - Sevilla (İspanya): 1 - 2
Braga (Portekiz) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 1 - 2
Villareal (İspanya) - Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti): 2 - 1

Bu karşılaşmaların rövanşları 14 Nisan 2016 Perşembe günü oynanacak ve adını yarı finale yazdıracak 4 takım belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...