Fenerbahçe'de ikinci yaprak dökümü

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de ikinci yaprak dökümü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluğa ulaşamazsa ikinci bir yaprak dökümü daha yaşanacak. Sarı Lacivertliler bir çok futbolcu ile yolları ayıracak.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, yaprak dökümüne hazırlanıyor. Bir çok futbolcusunun sene sonu ayrılacağı düşünülen sarı lacivertli ekipte gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılıyor. Şampiyon olunmaması halinde gerçekleşecek bu yaprak dökümünde gidecek ve kalacak isimler şimdiden belli oldu.

PAZARLIK YOK!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Caner Erkin, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'le pazarlık yapılmayacak, sadece belirlenen ücretler teklif edilecek.

YABANCILARDA DA DURUM AYNI

Yabancı oyuncuların durumu da pek farklı değil. Bir türlü bekleneni veremeyen Diego, ya Katar'a gönderilecek ya da Santos'a satılacak. Sezonu kapatan Lazar Markovic, Liverpool'a dönecek. Raul Meireles, Michal Kadlec ve Bruno Alves'in sözleşmeleri uzatılmayacak. Fabiano ve Ba'nın bonservisleri ise alınmayacak. Lazio'nun gündeminde olan Robin van Persie'ye kalması için ısrar edilmeyecek. Everton'la anlaşan Nani'ye ise dur denmeyecek. Pek çok takımın gündeminde olan Simon Kjaer ise sözleşmesinde yazan 22.5 milyon euro'luk serbest kalma bedeli dışında hiçbir rakama bırakılmayacak. Fakat Danimarkalının Türkiye'den ayrılmak için sürekli arıza çıkaran hayat arkadaşının kararı da etkili olacak.

FERNANDAO VE JOSEF FARKI

Aynı şekilde Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadrosunda olması kesin gibi gözüyle bakılan iki yabancı isim ise Fernandao ile Josef. Fotospor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...