Kırılma noktası

Düzenleyen:
Kırılma noktası

SPOR Haberleri

İdeal kadrosuna ulaşan Hami Mandıralı oyuncularını kritik karşılaşma için motive ediyor

Süper Lig'de Medicana Sivasspor ve Gaziantepspor maçlarını kazanarak moral bulan Trabzonspor sahasında ağırlayacağı Medipol Başakşehir maçını kazanarak sportif olarak rahatlamayı hedefliyor. Ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligin alt sıralarına doğru gerileyerek hayal kırıklığı yaşayan bordo-mavililer son iki haftada aldığı galibiyetlerle üst basamaklara doğru çıkarak Avrupa kupalarına katılma hesapları yapmaya başladı. Bu hedef doğrultusunda Medipol Başakşehir karşısında önemli bir sınav verecek olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılması durumunda bir ilke imza atarak bu sezon ilk defa 3'te 3 yapmış olacak. 
Forma hak edenin olacak
Sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle birlikte Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tam kadro sürdüren Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma umutlarını son haftaya taşıma hesaplarını yaparken, Teknik Direktör Hami Mandıralı da alternatifli bir kadro ile birlikte rakibi karşısına ideal kadrosuyla çıkma şansı yakalarken, kadro derinliğinin artması genç teknik adamın elini güçlendirmiş durumda. Sarı kart cezalı Aykut Demir'in yokluğunda Mandıralı, savunmadaki performansıyla göz dolduran Akakpo'ya şans verecek. Antrenmanların yanı sıra boş vakitlerde oyuncularıyla birlikte olmaya özen gösteren Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zorlu müsabaka öncesi moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Mandıralı oyuncularını yaptığı toplantılarda, "Hak eden sahada olacak. Avrupa'ya gitme şansımız var. Bu fırsatı sonuna kadar kullanacağız. Son maçlarda kayıp yaşamayalım" sözleriyle motive ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...