Inter, Telles'i geri gönderiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Yenişafak
Inter, Telles'i geri gönderiyor

SPOR Haberleri  / Yenişafak

Avrupa'dan men cezası alması gündemde olan Inter'in maliyetini yüksek bulduğu Alex Telles'i sezon sonu Galatasaray'a geri göndereceği öğrenildi.

UEFA'dan Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle Galatasaray gibi men cezası alması gündemde olan Inter, Japon sol kanat oyuncusu Yuto Nagatomo ile sözleşme yenilemesi sarı-kırmızılı takımın canını sıktı. Alex Telles'in gösterdiği performansa göre maliyetini yüksek bulan İtalyan kulübünün yöneticilerinin sezon sonunda Brezilyalı futbolcuyu Galatasaray'a geri göndereceği öğrenildi.
Inter, Telles'i geri gönderiyor
Emre Güral mı, Deniz Kadah mı?
Gelecek sezon için transfer çalışmaları yapan ve Finansal Fair Play kriterleri çerçevesinde Avrupa kupalarından 1 yıllık men cezası ve kadro sınırlaması alan Galatasaray, Eskişehirspor ile sözleşmesini fesheden Emre Güral ile anlaşmak üzere. Emre ile forvetteki eksikliğini gidermek isteyen yönetimin, bu transferde hesaba kattığı bir başka kriter de, 27 yaşındaki futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olması. Sarı-kırmızılı takım, sezon başında da genç forvetle ilgilenmiş ancak anlaşamamıştı. Galatasaray yönetiminin forvetteki diğer bir gözdesi Çaykur Rizespor ile sözleşmesi bitecek Deniz Kadah. Sol ayağını iyi kullanan ve her iki kanatta da görev yapabilen Deniz Kadah'ın Galatasaray ile ön görüşme yaptığı ve söz verdiği belirtiliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Yenişafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...