LİG Cimbom'un neyine

Düzenleyen:
LİG Cimbom'un neyine

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takım 88'de Emre'yle golü buldu 5 dakika sonrasında Tuszynski'ye engel olamadı. Tribünler 'Yönetim istifa' tezahüratları yaptı

BURHAN CAN TERZİ - Süper Lig'de art arda aldığı olumsuz sonuçlar neticesinde 8. sıraya kadar gerileyen Galatasaray, sahasında Rizespor'u ağırladı. Hafta içi  "Önce Rize sonra Fener, 5 günde 2 galibiyet" parolasıyla çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, dün de olumlu bir futbol ortaya koyamadı. 4-2-3-1 formasyonuyla sahaya dizilen Galatasaray'da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink; Umut , Rodriguez, Donk ve Linnes'i yedeğe çekerken en uçta da Podolski'ye görev verdi. Cimbom, yine rakip sahada baskı kurup, çoğalmakta zorlanırken, set oyunu kuramadı. Dengesiz hücumlarla gol arayan sarı-kırmızılılar 4'te Olcan ile kaleyi yokladı. Sol çaprazda topla buluşan tecrübeli futbolcunun şutu Itandje'dan döndü. 26'da Carole sol kanattan etkili bir orta açtı, Emre kafayı vurdu, ama Itandje bir kez daha topun filelere gitmesine izin vermedi. G.Saray'da Chedjou sakatlık geçirirken 27'de yerine Donk dahil oldu. 

Son dakika şoku
Sarı-Kırmızılılar ilk yarıda rakip kalede başka tehlike oluşturamazken, özellikle Semih Kaya basit hatalarıyla olumsuz anlamda dikkat çekti, Podolski de yokları oynadı. Galatasaray ikinci yarıda da efektif hücum organizasyonları kuramadı. Cimbom uzaktan şutlarla ve yan toplarla skor üstünlüğü sağlamaya çalıştı.  56'da Emre Çolak, ceza sahasına girmeden sola çekerek kaleye muhteşem bir şut gönderdi fakat Kamerunlu kaleci aynı şekilde topu çelmeyi başardı. 71'de Bilal 25 metreden müthiş bir füze gönderirken top ağlarla buluşmadı. Son 20 dakikalık bölümde iki takım da oyun disiplininden koptu. Fazla risk almaya başlayan G.Saray 88'de aradığı golü buldu. Sol kanattan ceza sahası içerisine giren Yasin, son çizgiye indikten sonra yerden altı pasa çıkardı. Doğru koşu yapan Emre Çolak, topu ağlara yolladı: 1-0. Ancak G.Saray'ın sevinci fazla sürmedi ve büyük bir şok yaşadı. 90+3'te Rizespor sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Yapılan orta sonrası Muslera boşa çıktı. Arka direkte kafayı vuran Tuszynski, topu filelerle buluşturdu: 1-1. Bu gol maçın skorunu belirledi. 

Emre Çolak gözyaşlarını tutamadı
Galatasaray'ın altyapısından yetişip, sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran ancak son 2 yıldır eleştiri yağmuruna tutulan Emre Çolak dün attığı gol sonrası gözyaşlarına boğuldu. G.Saray'ın Rize karşısında en etkili ismi olan 24 yaşındaki futbolcu bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...