Galatasaray'ın hocası umutlu konuştu: Derbinin havası farklı olur

Düzenleyen:
Galatasaray'ın hocası umutlu konuştu: Derbinin havası farklı olur

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Rize karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

İyi bir futbol ortaya koyamadıklarını belirten Hollandalı çalıştırıcı, "Ne yazık ki istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bunu da içinde bulunduğumuz periyoda bağlıyorum. Eğer bu durumdan çıkmak istiyorsanız mutlaka bir galibiyete ihtayıcınız var. Çünkü ister istemez kötü sonuçlar gelince takımın güveni kayboluyor. Bugün 1-0 öne geçtik ve sonrasında serbest vuruştan gelen bir beraberlik var biliyorsunuz. Birçok iyi yaptığımız şey var ama yapamadıklarımız da var" diye konuştu.

Odaklanmamız gerekiyor
Riekerink'e çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşması hatırlatılırken, Hollandalı, "Derbi öncesi bu takım size umut verdi mi?" sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Derbilerin atmosferi çok farklı olur. Tabii ki diğer taraftan sakat oyuncularımızın durumunu da düşünüyoruz. Şu anda odaklanmamız gereken tek şey Fenerbahçe maçı. Taraftarların tepkisine gelecek olursak ne olursa olsun taraftarımız bugün buradaydı ve maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Sonuçta destek verdiler bizim yanımızda oldular

Carole derbide yok
Galatasaray'da, Rize maçı öncesi ceza sınırında bulunan Lionel Carole, dün de karşılaşmanın 37. dakikasında Ahmet İlhan'a yaptığı sert müdahale sonucunda sarı kart gördü. Toplamda 4 sarı kartı olan 24 yaşındaki futbolcu çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...