Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray - Abdullah Gül Üniversitesi maçı ertelendi

Düzenleyen:
Galatasaray - Abdullah Gül Üniversitesi maçı ertelendi

SPOR Haberleri

Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final karşılaşması, Galatasaraylı basketbolcuların gıda zehirlenmesi geçirmesi gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.

Galatasaray ile Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) arasında bugün saat 19.00'da oynanması gereken Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final karşılaşması, ertelendi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma öncesi Galatasaray Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) başvurarak, bazı oyuncularının gıda zehirlenmesi geçirdiğini bildirdi ve maçın ertelenmesini talep etti.

ÖNCE RET, SONRA KABUL

Sarı kırmızılıların talebini değerlendiren TBF, önce ret cevabı verdi. Bunun üzerine Galatasaray ve AGÜ takımları ile hakemler karşılaşmanın oynanacağı salona geldi. Saat 19.00'da maçın başlaması gerekirken, 19.01'de TBF yetkilisi takımlara ve hakemlere maçın ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi.

Karşılaşmanın tarihi daha sonra belirlenecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...