Onur maçı

Düzenleyen:
Onur maçı

SPOR Haberleri

Yöneticisinden, futbolcusuna derbi öncesi tek yumruk olan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolundaki rakibine çelme takmak istiyor

BURHAN CAN TERZİ

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve kaos içerisinde olan Galatasaray için bugünkü karşılaşma bir derbiden çok daha fazlası...  Camiada önemi tartışılmayacak düzeyde olan Fenerbahçe maçı, mevcut olumsuzluklardan kaynaklı iki kat daha değerlendi. Bir sezon önce armanın üstüne 4. yıldızı takarak Fenerbahçe'yi manevi çöküntüye uğratan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarışı içerisinde olan ezeli rakiplerini bugün devirerek, sarı-lacivertlilere hem çelme takmak hem de taraftarla barışmayı hedefliyor. Yönetim derbiye özel farklı kamp ve prim uygulamasıyla futbolculara motivasyon yüklemesi yaparken, Fenerbahçe karşısında takımdaki yerini alacak kaptan Selçuk İnan, arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
En büyük G.Saray
Derbinin önemini hatırlatan Selçuk İnan, "Bize, Galatasaray'a yakışmayan bir lig performansı sergiledik. Bu durumdaysak herkesin hatası, suçu var. Taraftarımızı, bizi sevenleri çok üzdük. Şimdi onları mutlu etmek istiyorsak Fenerbahçe'yi devirmeliyiz. Her şeyden önce bu maç bizim için bir onur maçıdır. Sıralamadaki yerimizden dolayı bizimle alay ediyorlar. Onlara kim olduğumuzu hatırlatmalıyız ve 4'üncü yıldızı takamamaları için mutlaka kazanmalıyız. Galatasaray'ın en büyük olduğu herkese bir kez göstermeliyiz" şeklinde bir konuşma yaptı. Bu konuşmadan çok etkilenen sarı-kırmızılı futbolcuların da birbirlerine söz vererek galibiyet yemini ettikleri belirtildi. 

SNEİJDER VURACAK
Galatasaray'da sakatlıktan dönen Sneijder ile Selçuk İnan, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in F.Bahçe karşısında en büyük iki kozu olacak. G.Saray'ı 4-2-3-1 formasyonuyla sahaya sürmeyi planlayan Hollandalı, Selçuk'un yanında Donk'a görev verecek. Bütün topların Selçuk'ta toplanmasını isteyen Riekerink'in vatandaşı Wesley Sneijder’den rakip kaleye bol bol şut atmasını istediği öğrenildi. 

Takıma inanıyorum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Özbek, "Galatasaray bu derbiye çok iyi hazırlandı. Maçın önemi belli. Futbolcularıma güveniyorum. Üzerlerine düşeni yapacaklarını düşünüyorum" dedi. Türkiye için de çok önemli bir maç olacağını belirten G.Saray Başkanı, "Ertelenmiş bir derbi maçını oynayacağız. Ben her şeyden önce çok iyi bir hava içerisinde geçmesini diliyorum. Örnek bir derbi olmasını bekliyorum. Galatasaray'ın hak ettiği bir galibiyeti inşallah taraftarlarımıza hediye edeceğiz. Taraftarlarımızı da mutlaka maça bekliyoruz. Galatasaray'ı canı gönülden 90 dakika desteklemelerini istiyorum. Bizim için çok önemli bir maç" yorumunu yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...