Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman: Kalbim duracaktı

Düzenleyen:
Fikret Orman: Kalbim duracaktı

SPOR Haberleri

Vodafone Arena'nın açılış maçında Bursaspor karşılaşmasının son yarım saatini heyecandan izleyemediğini söyleyen Orman, "Öleceğimi sandım" dedi

Beşiktaş, Bursaspor'u yendi ve üzerinden büyük bir yük kalktı. Yeni stadın açılışını adeta iple çeken siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'nin Konyaspor'a yenildiği günün ertesinde Bursaspor'u yenerek yakaladığı fırsatı iyi kullandı. Stattaki binlerce taraftarın içinde en heyecanlısı ise şüphesiz Başkan Fikret Orman'dı. Yaşadığı heyecan yüzünden maçın son yarım saatini izlemeyen ve koridorlarda tur atarak vakit geçiren Başkan Fikret Orman yaşadığı stresi anlattı. Skor 2-1 iken içeriye girdiğini söyleyen Orman, "Attığımız üçüncü golü ve yediğimiz ikinci golü izlemedim. Etrafımdakilere 'bizim golü kim attı' diye sordum. Yaşadığım stres yüzünden bir ara kalbim duracak ve öleceğim diye düşündüm. O yarım saat bana yarım asır gibi geldi" ifadelerini kullandı. Stadı çok güzel bir galibiyetle açtıkları için mutluluklarının daha da arttığını söyleyen Fikret Orman şampiyonluk yarışının ise sezon sonuna kadar devam edeceğini söyledi. 
Gala tamam, final önemli
Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle avantajın Beşiktaş'a geçtiğini belirten Orman, "Şu anda her şey bizim elimizde. Biz bütün maçlarımızı kazandığımızda rakibin ne yaptığına bakmaksızın şampiyon olacağız. Ama son iki haftada yaşananları göz önünde bulundurursak yarışın ligin son haftasına kadar kıran kırana süreceğini söylemek lazım. Stadın açılışında her şeyin güzel gitmesi için takımımızın da galibiyeti çok önemliydi. Bizim için güzel bir gala oldu ama oyun daha bitmedi. Sezon sonuna kadar biz her maça final gözüyle bakıyoruz" diye konuştu. Beşiktaş'ın en önemli gücü olan taraftarına kavuştuğunu da sözlerine ekleyen Fikret Orman, "Taraftarımız bizim her zaman itici gücümüz olmuştur. Stattaki atmosferi herkes gördü. Bir an önce stada dönme arzumuzun ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdik. Taraftarıyla bütünleşmiş Beşiktaş daha kuvvetliydi" diye konuştu.

Bu stat uçurur!

Beşiktaş, yeni evi Vodafone Arena'ya Bursaspor zaferiyle başlangıç yaparken, yönetimin açılışa davet ettiği efsane isimler stada tam not verdi. UEFA eski asbaşkanı Şenes Erzik, "Yarı Beşiktaşlıyım. Bu statta çok kupalar verdim, maçta gördüklerim beni çok mutlu etti… Artık, Beşiktaş'ın tesis diye bir problemi yok. Burada bundan sonra daha çok kupa kaldırırlar. Her türlü başarı, Beşiktaş'a yakışır" derken, Beşiktaş'ın eski başkanvekili Mekki Başak, "Fikret Orman ve yönetimi Beşiktaş'a boyut atlattı. Beşiktaş'ı bu saatten sonra içerideki lig ve kupa şampiyonlukları kesmez, Avrupa'da da adından söz ettiren kulüp olmak gibi bir sorumluluk sahası açıldı" dedi.
Şampiyonluğu hak ediyorlar
Siyah-beyazlıların eski çalıştırıcılarından Gordon Milne, "Beşiktaş şampiyonluğu hak ediyor, bu stat Beşiktaş'ın geleceği… Beşiktaş artık türlü hedefe oynayabilir" yorumunu yaparken, Dorde Milic, "Bu imkânlar bizim zamanımızda olsaydı, Avrupa'da dereceye oynardık" dedi.  Ziya Doğan da "Biz, Şeref Stadı'nda toprak sahada çamur içinde idman yapardık, antrenman sonrası duş alacak alanımız yoktu. Şimdi, bu stadı görünce insan 'keşke bu dönemde oynasaydık' diye imreniyor" diye konuştu. Ertuğrul Sağlam ise şampiyonluk yarışına vurgu yaparak "Beşiktaş bu saatten sonra ligde maç kaybetmez diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...