Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Riekerink'in derbi sürprizi!

Düzenleyen:
Riekerink'in derbi sürprizi!

SPOR Haberleri

Bu sezon gösterdiği performans ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, TT Arena'da Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Sarı-kırmızılılar'da teknik direktör Riekerink, derbi mücadelesinde savunmada sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Hollandalı çalıştırıcı, Fenerbahçe karşısında sürprize hazırlanıyor. Galatasaray'ın başında üçüncü sınavına çıkacak olan Riekerink, Semih Kaya'yı savunmanın sağında görevlendirecek. Muslera'nın önünde Denayer-Hakan Balta ikilisi ile çıkacak olan Riekerink, savunmanın solunda Olcan Adın'a şans verecek. Orta sahada ön libero pozisyonunda Ryan Donk forma giyecek. Riekerink, Donk'un özellikle uzun topların karşılanmasında ve duran toplarda kullanmayı amaçlıyor. Sarı kırmızılı ekipte oyun kurucu olarak Selçuk İnan ve Emre Çolak görev yapacak. Hücumda kanatlarda Wesley Sneijder ve Yasin Öztekin'i kullanacak olan deneyimli çalıştırıcı, tek forvet olarak Lukas Podolski'yi kullanacak.

Sakatlığı geçen Sabri Sarıoğlu'nun yedekler arasında bulunması bekleniyor. Çaykur Rizespor mücadelesinde sakatlanan Chedjou derbide forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Carole de kritik mücadelede takımdaki yerini alamayacak. Galatasaray, derbi günü Dursun Özbek'in sahibi olduğu Balmumcu'daki otelde kamp yapacak. Sarı kırmızılılar, TT Arena'ya kısa sürede ulaşmak için böyle bir tercih yaptı. 

Galatasaray'ın maça şu 11'le başlaması bekleniyor: 

Muslera, Semih, Denayer, Hakan Balta, Olcan, Donk, Yasin, Selçuk, Emre, Sneijder, Podolski

PRİM BELLİ OLDU

Galatasaray Yönetimi, sezonun en önemli maçı olarak nitelendirilen Fenerbahçe derbisinin primini 100 bin lira olarak belirledi.

Kaynak: Ntvspor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...