Gökhan Gönül'den itiraf: 'Faturası ağır olur'

Düzenleyen:
Gökhan Gönül'den itiraf: 'Faturası ağır olur'

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan "Burada en suçsuz kişiler taraftar ve yönetim. Sezon sonunda şampiyonluk gelmezse ağır fatura çıkar. Bu faturayı ödeyecek olanlar da sahada olanlar" dedi.

"Şampiyonluk kaçtı demek için erken" diyen Gökhan Gönül, "Geçen seneki hastalığımız devam ediyor. Tek kale top oynadık. Hiç pozisyon vermedik. Ama 3 direğin arasından o topu sokamazsanız 3 puanı vermiyorlar. 10 pozisyona girip gol bulamamak bunun ayıbı olur. Bu biraz da becerisizlikle alakalı bir durum" dedi.

Takımın sezon başında önemli paralar harcadığını kaydeden Gökhan Gönül, "Bu kadar para harcandı, iyi bir Fenerbahçe oldu, yıldızlar topluluğu. Burada en suçsuz kişiler taraftar ve yönetim. Sezon sonunda şampiyonluk gelmezse ağır fatura çıkar. Bu faturayı ödeyecek olanlar da sahada olanlar. Son sözüm bu olsun artık. Herkes kendine dikkat etsin" ifadelerini kullandı.

Diego'yla sahada yaşadığı tartışmaya da değinen başarılı defans oyuncusu, "Fernandao kaçırınca bir sürü ümit gitti, üzüldüm. Dakika 90. Hepimizin duyguları var. Diego üzerine alındı. Fernandao kaçırınca üzüldüm, o gol de kaçınca. Bir sürü ümit de gitmiş oluyor. Onun tepkisini gösterdim. Diego da kendisine tepki gösterdiğimi zannetti. Soyunma odasında problemi çözdük" açıklamalarını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...