Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray son dakikada vazgeçti

Düzenleyen:
Galatasaray son dakikada vazgeçti

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski futbolculardan Erdal Keser'i sportif direktörlüğe getirme projesinden vazgeçti.

Gelecek sezonun teknik heyetini oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, eski futbolculardan Erdal Keser'in 'Sportif Direktör' görevine getirilmesi projesi rafa kalktı.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz hafta Keser ile bir araya gelerek, sportif direktörlük konusunda ön görüşme yaptı. Özbek'in projesine göre, uzun süredir Almanya'da yaşayan ve bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu ülkedeki temsilciliğini yapan Keser, Galatasaray'ın Almanya'dan yapacağı gurbetçi futbolcu transferlerinde önemli rol oynayacaktı. 

Başkan Özbek, Keser ile yaptığı ön görüşme hakkında yönetim kuruluna bilgi verdi ve konuyu tartışmaya açtı. Ancak yöneticiler Erdal Keser ismine şiddetle karşı çıktı. Özbek de bunun üzerine Keser'in transferinden vazgeçmek zorunda kaldı.

Galatasaray yöneticilerinin Erdal Keser'i veto etmesinin geçmiş yıllarda yaşanan başarısız deneyimlerden kaynaklandığı öğrenildi...Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği İsviçreli futbolcu Endoğan Adili, yabancı kontenjanı yüzünden lisans alamayınca takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Adili halen İsviçre 2. Ligi ekibi FC Wil'de kiralık olarak forma giyiyor.

Galatasaray son dakikada vazgeçti

ENDOĞAN ADİLİ, İZZET HAJROVİC VE KORAY GÜNTER

Keser, fiyasko ile sonuçlanan ve milyonlarca Euro zarara yol açan İzzet Hajrovic ile Endoğan Adili transferlerinde önemli rol oynamıştı. Ayrıca, Galatasaray'ın sadece bonservisine 2.5 milyon Euro ödediği Koray Günter transferinde de devreye girmişti

Erdal Keser yine Ünal Aysal döneminde pilot takım yapılmak istenen ve 2 milyon Euro zararla sonuçlanan Wattenscheid Kulübü'nün satın alınmasında da görev yapmıştı.

Bütün bu olayları göz önüne alan Dursun Özbek ve yönetimi Erdal Keser'den vazgeçip yerine başka bir isim aramaya başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...