İşte yönetimin Muslera kararı

Düzenleyen: / Kaynak: ensonhaber
İşte yönetimin Muslera kararı

SPOR Haberleri  / ensonhaber

Galatasaray yönetimi, adı River Plate ile anılan Fernando Muslera'yı satmama kararı aldı.

G.Saray Yönetimi derbide çok iyi performans gösteren Muslera'yla ilgili flaş bir karar verdi. F.Bahçe derbisinde 90 dakika boyunca sarı-lacivertli forvetlerine geçit vermeyen Muslera, yaptığı akrep hareketiyle de taraftarın gönlünde bir kez daha taht kurmuştu. Maç sonrası G.Saraylı oyuncular, Muslera'yı tebrik yağmuruna tuttu. 200. maçında döktüren Uruguaylıya taraftar da, "Lüften gitme kal" mesajları attı.

SNEİJDER, PODOLSKİ VE SELÇUK SATILABİLİR
Gelecek sezon UEFA kuralları gereği 25 milyon euro feda etmek zorunda kalacak olan G.Saray yönetimi, teklif gelmesi halinde Sneijder, Selçuk ve Podolski gibi isimleri satma kararı aldı.

MUSLERA SENEYE DE KALEDE
River Plate'in transfer listesinde yer alan Fernando Muslera'nın da satışı gündeme gelmişti ancak yönetim kapıyı hangi teklifle açarsa açsın Uruguaylı yıldızı Arjantin ekibine satmama kararı aldı. Yani 'Akrep Muslera' seneye de forma giymeye devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: ensonhaber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...