Fenerbahçeli Caner Erkin, kadro dışı kaldıktan sonra özür diledi

Düzenleyen:
Fenerbahçeli Caner Erkin, kadro dışı kaldıktan sonra özür diledi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Instagram hesabından davranışları nedeniyle özür diledi, "Üzüntü ve pişmanlık duydum." dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin, Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Galatasaray derbisi öncesinde kendisini ilk 11'de oynatmayan Vitor Pereira ile tartışan tecrübeli yıldız, sessizliğini bozdu.

İşte Caner Erkin'in yaptığı o açıklama;

"ALIN TERİME OLAN SAYGIMLA..."

Spor kamuoyunun dikkatine, Fenerbahçe Spor Kulünü'ne bugüne kadar büyük bir onurla verdiğim hizmetlerin gölgelenmemesi, kulübüme ve takımımın oyununa değer katmak azmiyle büyük bir bağlılık ve azimle çıktığım her maçtaki alın terime olan saygımla, bu açıklamayı yapmak durumunda kaldığımı ifade etmek isterim.

"ÖZÜR DİLERİM"

Bana ve kişiliğime yakışmayan talihsiz olay için öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'dan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan, takımımızın teknik ekibinden, tüm takım arkadaşlarımdan, Fenerbahçe taraftarı ve camiasından ve nihayet tüm spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim.

"OLAYDAN ALDIĞIM DERSLER VAR"

Yaşanan bu olaydan aldığım dersler vardır. Takımımın başarısı için duyduğum sınırsız heyecanın ve anlık öfkemin böyle bir olaya sebep vermesinden ben de büyük üzüntü ve pişmanlık duyduğumu tüm hassasiyetimle bildiririm. Saygılarımla...

Fenerbahçeli Caner Erkin, kadro dışı kaldıktan sonra özür diledi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...