İspanyollar kesişmedi!

Düzenleyen:
İspanyollar kesişmedi!

SPOR Haberleri

1 numaralı dev organizasyonda ve 2 numarada İspanyol temsilcileri birbiriyle eşleşmedi… Real Madrid-A.Madrid ve Sevilla-Villarreal finalleri ihtimal dahilinde

Kulüpler bazında Avrupa kupalarında ‘dev’ ve 2 numarada rakipler belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nde yarı final etabında iki İspanyol takımı da birbiriyle eşleşmedi. İsviçre'nin Nyon şehrindeki UEFA Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı kura çekiminde Real Madrid’e, Manchester City, Atletico Madrid’e ise B.Münih çıktı. İlk maçlar 26-27 Nisan’da rövanşlar ise 3-4 Mayıs’ta oynanacak. Final mücadelesi ise 28 Mayıs’ta İtalya’nın Milano şehrindeki San Siro Stadı’nda. UEFA Avrupa Kupası’nda da kura günüydü… Eşleşmeler belli oldu. Ne ilginçtir ki orada da 2 İspanyol temsilcisi vardı. Ancak orada da aynı ülke takımları buluşmadı. İlk maçlar 28 Nisan, rövanşlar ise 5 Mayıs’ta. Final ise 18 Mayıs’ta İsviçre’nin Basel şehrinde. Son 2 kupanın sahibi Sevilla bu kulvarda (2 UEFA Kupası’yken) toplamda 4 defa, Liverpool, 3 defa ve Shakhtar da 1 defa mutlu sona ulaştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...