Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadıköy’de tepki vardı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Kadıköy’de tepki vardı

SPOR Haberleri  / iHA

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Mersin İdman Yurdu’nu 4-1 mağlup etti.

Taraftarlar maç içinde Van Persie, Diego ve Nani’yi protesto etti. Bazı taraftarlar ise Van Persie’ye destek verdi.

Mersin İdman Yurdu’nu yenerek lider Beşiktaş’ı 5 puan geriden takip etmeyi sürdüren sarı-lacivertlilerde taraftarlar, top ayağına geldiği sırada Van Persi’yi ıslıklarla protesto ederken, bir grup taraftar da Van Persie’ye sahip çıktı. Hollandalı yıldız penaltıdan attığı gol sonrası teknik direktör Pereira’ya sarılarak, taraftarlara adeta cevap verdi. Bu sarılma da taraftarların tepkisini çekti

NANİ VE DİEGO’YA DA TEPKİ VARDI

Maçın 79. Dakikasında oyundan çıkan Nani’ye de taraftarlar tepki gösterdi. Oyuna giren Diego da aynı şekilde ıslıklara maruz kaldı. Diego özellikle maça girdiği sırada çok ciddi bir tepkiyle karşılaştı.

TRÜBÜNLERDEN ERSUN YANAL TEZAHÜRATLARI

Sarı-lacivertli taraftarlar, iki sezon önce Fenerbahçe’yi şampiyon yapan Teknik Direktör Ersun Yanal için tezahüratlar yaptı. Oyuncuların ısınması sırasında sarı-lacivertli taraftarlar hep bir ağızdan ’Ersun Yanal’ diye bağırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...