Vakıf yolu yarıladı

Düzenleyen:
Vakıf yolu yarıladı

SPOR Haberleri

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi Final Etabı 1. Devresinin son gününde VakıfBank, Fenerbahçe Grundig'i 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi Final Etabı 1. Devresinin son gününde VakıfBank, Fenerbahçe Grundig'i 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Sarı-siyahlılar bu sonuçla puanını 8'e çıkarırken en büyük rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde ilk yarıyı lider tamamladı. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde de VakıfBank'a yenilmişti. Karşılaşmanın ilk setini VakıBank 25-20 aldı. İkinci sette ise Fenerbahçe hiç direnemedi. Sonuca kolay giden sarı-siyahlılar bu seti de 25-14 kazandı. Fenerbahçe üçüncü sette ilk teknik molaya 8-6 geride girmesine rağmen müthiş bir seri yakalayıp 16-10 öne geçtiği bu oyunu 25-22 kazandı. Ancak dördüncü sette işi sıkı tutan VakıfBank 25-22'lik skorla maçı 3-1 kazandı. İkinci devre maçları 28-29-30 Nisan tarihlerinde Ankara'da oynanacak ve şampiyon burada belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...