Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli eski yönetici: Caner Erkin Inter ile anlaştı

Düzenleyen:
Fenerbahçeli eski yönetici: Caner Erkin Inter ile anlaştı

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli eski yöneticilerden Murat Aşık, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'in Inter ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.

Fenerbahçe'deki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Caner Erkin'in takımdaki geleceği ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Sarı Lacivertlilerin eski yöneticisi Murat Aşık, Caner Erkin'in Inter ile 1 ay evvelinden anlaştığını söyledi.

INTER İLE 1 AY ÖNCE GÖRÜŞTÜ

Radyospor'a konuk olan Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Murat Aşık, adı teknik direktör Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter ile anılan Caner'in, Milano ekibiyle 1 ay önce görüştüğünü dile getirdi.

"CANER INTER İLE ANLAŞTI"

Murat Aşık, "Caner, Inter yöneticileriyle İstanbul'da görüşüp, prensipte anlaştı" ifadelerini kullanırken; Caner'in menajeri Batur Altıparmak ise konuyla ilgili olarak "Benim bir bilgim yok" demekle yetindi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...