Demirkol: Lucescu yüzde 85 Galatasaray'da

Düzenleyen:
Demirkol: Lucescu yüzde 85 Galatasaray'da

SPOR Haberleri

Yorumcu Mehmet Demirkol, teknik direktör arayan Galatasaray için önemli bir iddiada bulundu.

Teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray'da, Mircea Lucescu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adı sanı olmayan Shakhtar Donetsk'i birkaç yılda Avrupa'nın en tanınmış kulüpleri arasına sokan Rumen teknik adama 3 yıllık teklif yapan sarı kırmızılı yöneticilerin halen cevap beklediği ifade edildi. Lucescu'nun, Galatasaray yönetimine, "Sevilla ile oynayacağımız maçtan sonra kararımı bildireceğim" dediği belirtildi.

DEMİRKOL: LUCESCU, OĞLUYLA GELİRSE!..
Diğer taraftan NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol da Spor Servisi programında yaptığı açıklamada, "Lucescu, Galatasaray ile yüzde 85 anlaştı" dedi. Lucescu ile ilgili endişelerini de dile getiren Demirkol, şunları söyledi:

"Lucescu Galatasaray'dan ayrıldığında 50'li yaşların sonundaydı. Şimdi 71 yaşında. Lucescu uzun süre bir sistemin içinde çalıştı. Ama şimdi bir organizasyonsuzluğa geliyşor. Bunları halledebilir mi, halleder. Ancak oğlu Razvan'la gelip, 'İki sene sonra koltuğu ona bırakayım' diyorsa, burası krallık değil. Babanın yetenekleri illa sende de olacak diye bir şey yok."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...