Şampiyonluk aşkına!

Düzenleyen:
Şampiyonluk aşkına!

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank ülkemize Avupa kupası getirme yolunda bugün ilk maçına çıkıyor

Galatasaray Odeabank ülkemize Avupa kupası getirme yolunda bugün ilk maçına çıkıyor. Rakip Fransızların güçlü temsilcisi Strasbourg. Karşılaşma 22.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Kritik mücadele öncesi sarı-kırmızılı takımda sakat oyuncu bulunmuyor. Tarihte ilk defa ULEB Cup finaline yükselen Türk takımı olan Galatasaray Odeabank, Fransa'daki ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek İstanbul'a dönmenin hesaplarını yapıyor. Ergin Ataman'ın öğrencileri, finale kalana kadar 22 maça çıkarken, 14 galibiyet ve 8 yenilgi aldı. Temsilcimizde McCollum, 337 sayıyla organizasyonun en skoreri, Stephane Lasme ise en fazla ribaunt toplayan isim (141) olarak dikkati çekiyor. 

ERGİN ATAMAN HIRS KÜPÜ
Sistemimiz değişmeyecek

Galatasaray Odeabank'ın, Strasbourg ile finalde yapacağı ilk maç öncesi Başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Daha önce hiçbir Türk takımın final oynamadığı Eurocup'ta şampiyon olarak seneye Euroleague'e dönüş yapmak istediklerini belirten Ataman, "Rakibimiz güçlü ama onlara karşı sistemimizde bir değişiklik yapmayacağız. Bu sistem bizi finallere kadar getirdi çünkü" diye konuştu. Öte yandan Ergin Ataman ULEB Cup'ta takımını zirveye taşıması halinde, kariyerinin 3. Avrupa kupasına sahip olacak. Daha önce 2001-02 sezonunda Siena ile Saporta Kupası'nı kaldıran Ataman, Beşiktaş'la 2011-12 sezonunda EuroChallenge Kupası'nı kazanmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...