Beşiktaş şampiyonluğa koşuyor

Düzenleyen:
Beşiktaş şampiyonluğa koşuyor

SPOR Haberleri

En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde bulunan Kartal, acele etmeden sabırla sonuca gitmek istiyor. Güneş’in ikazı: Panik yapmak yok

Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan ve Fenerbahçe’nin 5 puan önünde yer alan Beşiktaş bugün Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Önünde mutlu son için 5 final mücadelesi bulunan (Akhisar, Kayseri, Galatasaray, Osmanlıspor ve Konya) siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş ve ekibi hem heyecanlı hem de temkinli… Heyecanın nedeni şampiyon olup ilki yaşayacak olmaları, temkinli davranmaları ve bakmalarının sebebi ise panik yapmadan avantajı korumak, sonuca gitmek. Çünkü Şenol Güneş’in bireysel bazda, Beşiktaş’ın da takım olarak ‘sonunu getirememe’ gibi kötü anıları var…
Herkes olayın farkında
Hem yönetim, hem teknik ekip, hem de futbolcular durumun ve işin ciddiyetinin farkında. Deyim yerindeyse haftaları ‘üfleyerek’ geçiriyorlar. Bugünkü maça ve taktik planına dönersek… Şenol Güneş, oyuncularından paniğe kapılmadan sabırla sonuca gitmelerini istiyor. Erken gol bulurlarsa bu avantajı korumaları gerektiğini ifade eden tecrübeli hoca, Akhisar Belediye’nin de yabana atılmamasını istiyor. Başarılı teknik adam, sonuç ne olursa olsun sonuna kadar Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele edilmesi gerektiğinin altını çiziyor ve öğrencilerinden mutlak 3 puan bekliyor.

Kartal’da 5 sarı tehlike

Telafisi olmayan bir yola giren Beşiktaş’ta 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Mario Gomez, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup, Akhisar maçında kart görmeleri halinde Kayserispor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

 

Beşiktaş şampiyonluğa koşuyor

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...