Orman'dan Fenerbahçelilere gönderme: Havalanmasınlar

Düzenleyen:
Orman'dan Fenerbahçelilere gönderme: Havalanmasınlar

SPOR Haberleri

Fikret Orman, “Puan kaybettik diye herkes öyle bir havalara girdi ama hiç merak etmesinler o kupa o stada gelecek” dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bayrampaşa Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı. Hafta sonundaki zorlu deplasmanda son anları izleyemeyen ve stattan 10 dakika erken ayrılan Orman’ın açıklamaları dikkat çekici ve ezeli rakip Fenerbahçe’ye mesaj veren özellikteydi… 3-3 biten Akhisar Belediye maçında 2 puan kaybetmelerini değerlendiren ve şampiyonluk yarışı ile ilgili yorumda bulunan Fikret Orman “Puan kaybettik diye herkes öyle bir havalara girdi ama kimse merak etmesin o kupa o stada (Vodafone Arena) gelecek. Beşiktaş, taraftarı önünde şampiyonluk turunu atacaktır. Kimsenin bu konuda şüphesi olmasın. Şampiyonluğa gidiyoruz. Beşiktaş tüm camiası ve taraftarıyla hedefine odaklanmış durumda. Futbolcular da aynı şekilde. Bizler inanıyoruz, futbolcu arkadaşlarımız ve teknik heyetimiz de inanıyor” ifadesini kullandı. Orman’ın “O kupa o stada gelecek” sözü Fatih Terim’in reklam filmini akla getirdi.
‘Olaylara üzüldük’
Siyah-beyazlı kulübün patronu Orman, gündemin sıcak olayı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının olaylar nedeniyle tatil edilmesi konusunda da “Bu futbol oyunudur. Güzel bir oyundur. Trabzon’daki olayları seyrettik... Tabii ki bir sporsever olarak üzüldük. Böyle çirkinliklerin futbolumuzda olmamasını diliyoruz” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...