Galatasaray, Dumankaya ile sözleşmesini feshetti

Düzenleyen:
Galatasaray, Dumankaya ile sözleşmesini feshetti

SPOR Haberleri

Galatasaray, göğüs reklamı aldığı Dumankaya ile sözleşmesini, anlaşmadaki yükümlülükler yerine getirilmediği için feshetti.

Galatasaray'ın, göğüs reklamı aldığı inşaat şirketi Dumankaya ile sözleşmesi sona erdi. Yönetim, yapılan anlaşmadaki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Dumankaya'yı sponsorluktan azletti.

Açık Mert Korkusuz'nun haberine göre; Sarı-kırmızılı futbolcular, cuma günü oynanacak Bursaspor maçına, göğüs reklamı olmadan çıkacak. Yönetim, oluşacak zararı karşılamak için başka firmalarla görüşecek.

GALATASARAY – DUMANKAYA ANLAŞMASININ DETAYLARI

Sezon başında Dumankaya ile anlaşan Galatasaray, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklamayı yapmıştı:

"27.10.2015 tarihli Protokol ile Galatasaray Futbol A Takımımızın, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma reklamı ile görünürlük haklarının pazarlanmasını devrettiğimiz bağlı ortaklığımız Galatasaray Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş, ilgili reklam haklarına ilişkin olarak Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ile

2015-2016 sezonlarında 9.000.000-TL,
2016-2017 sezonlarında 10.000.000-TL ve
2017-2018 sezonunda 11.000.000-TL bedel karşılığında sözleşme imzalamıştır."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...