Ergin Ataman tarih yazmaya devam ediyor

Düzenleyen:
Ergin Ataman tarih yazmaya devam ediyor

SPOR Haberleri

Ergin Ataman ilkleri başarmaya, tarih yazmaya devam ediyor...

Galatasaray'ı Eurocup'ta şampiyonluğa taşıyan ve sarı-kırmızılı kulübe erkekler basketboldaki ilk Avrupa şampiyonluğunu getiren başantrenör Ergin Ataman, kariyerinde 3. kez Avrupa kupası kaldırdı.

2002 yılında Montepaschi Siena ile Saporta Kupası'na kazanan Ergin Ataman, 2012'de de Beşiktaş'ı FIBA Eurochallenge Cup'ta mutlu sona ulaştırmıştı.

Yine 2012'de Beşiktaş'ı 37 sene sonra lig şampiyonluğuna taşıyan Ergin Ataman, 2013'te de Galatasaray'ı 23 yıl sonra ligin zirvesine çıkarmıştı.

"Türk basketboluyla gurur duyuyorum"

Galatasaray Odeabank ile Eurocup'ı kazanıp tarihe geçen Ergin Ataman, maçtan sonra oldukça duygusal anlar yaşadı.

Kasım 2015'te yaptığı açıklamada "Bizi Euroleague'e almıyorlarsa Eurocup'u alıp doğrudan Euroleague'e katılırız. Bakalım onu nasıl engelleyecekler" diyerek iddiasını ortaya koyan Galatasaray Odeabnk Başantrenörü Ergin Ataman, dediğini yaptı ve tarihi bir başarıya imza attı.

Zaferin ardından duygularını NTV Spor aracılığıyla paylaşan Ergin Ataman "Galatasaray'a armağan olsun. Çocuklarla, oyuncularımla, taraftarlarımızla, Galatasaray'la, Türk basketboluyla gurur duyuyorum. İnşallah darısı Fenerbahçe'nin başına. Bunu biz yaşattık. İnşallah devam ederiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...