Beşiktaş yönetimi hava ve yol durumunu bildiriyor

Düzenleyen:
Beşiktaş yönetimi hava ve yol durumunu bildiriyor

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar “40 yıllık Beşiktaşlı” dedikleri Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluğa koştuklarını belirtiyor ve ekliyor: “Bizi yolumuzdan kimse döndüremez”

Beşiktaş’ta herkes mutlu… Yönetim kanadı ise mutlu olmanın yanı sıra gelecekten çok ama çok umutlu. Başarıda “Kartal payı” ise Şenol Güneş’e veriliyor. Basın Sözcüsü Metin Albayrak “Hocamızın duruşu, söylemleri, davranışları, sanki kırk yıllık Beşiktaşlı gibi. Hocamızın tavrı da bize çok uydu. İlişkilerimiz çok iyi. Bütün çocuklar birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Kim ne derse desin hiç kimse bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.
Şampiyonluğu hak ediyoruz
Kulübün dergisine açıklamada bulunan Albayrak sonrasında “Beşiktaş için güneşli günler başladı. Aslında sadece stat değil, birçok iş yaptık. Ama stadyum çok büyük bir iş olduğu için diğerleri onun gölgesinde kalıyor. Vodafone Arena, Beşiktaş taraftarının stadı. Beşiktaş, taraftarı olmadığında kanadı kırık oluyor. Bundan sonra bu stadı taraftarsız bırakmayalım. Bu sene biz şampiyonluğu hak ediyoruz. Her maçımız bir şampiyonluk kutlaması halinde olmalı" ifadesini kullandı. Stadın açılmasıyla önlerinin açıldığına vurgu yapan Beşiktaşlı yönetici “Çok çarpıcı rakam vereyim; biz gelmeden önce Beşiktaş'ın senelik maç hasılat geliri 19-20 milyon TL idi. Vodafone Arena ile birlikte bugün bu rakam 120 milyon TL. Altı katı bir artış söz konusu. Bu müthiş bir rakam” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...