Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ouaresma'yı kurtaracak

Düzenleyen:
Ouaresma'yı kurtaracak

SPOR Haberleri

Portekizli’nin hırsı da iştahı da yerinde. 6 G.Saray, 6 da Fener maçı gördü ama gol atıp sevinemedi… Yarınki derbide çifte sevinç yaşamak düşüncesinde…

TT Arena’da Galatasaray’a konuk olacak Beşiktaş’ta bir isim var ki onun için 3 puanın ötesinde farklı anlam ve değerler söz konusu. O isim Ricardo Quaresma. Kariyerinde Porto, Barcelona, Chelsea gibi kulüpler olan Beşiktaş’ta iyi başlayıp sıkıntılı bir ayrılık geçiren Portekizli oyuncu, 2 sezonluk ayrılığın ardından Kartal Yuvası’na döndü. Ve bu dönüş hikayesinin de ana temasının altını çizdi: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK… Şu anda bu hedefe yaklaşması için sadece önlerinde 3 maç kaldı. Yarınki rakip Galatasaray. Quaresma adına farklı olan durum ise derbiler… En iyi dönemleri yaşadığı siyah-beyazlı forma altında derbilerin etkisiz ismi olarak öne çıkan Quaresma’nın ne Galatasaray’a ne de Fenerbahçe’ye karşı  golü var.
Beşiktaş’a bile 2 golü var
İşin ilginç tarafı Quaresma’nın kariyerinde Porto forması altında şu anda formasını giydiği Beşiktaş’a karşı bile 3 golü bulunuyor. Siyah-beyazlı takımda 3. Sezonunu geçiren Q17, 6 Galatasaray, 6 da Fenerbahçe derbisi gördü ama gol sevinci göremedi. Quaresma’nın en çok gol attığı takım ise 7 maçta 3 kez ağlarını havalandırdığı Trabzonspor. İşte böyle bir istatistik tablosunda Quaresma, Galatasaray derbisinde hem kendi karizmasını hem de takımını kurtarma düşüncesinde.  Son haftalarda iştahı da hırsı da yerinde olan Q7’nin bu sezon toplam 35 maçta 5 gol 7 asisti bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...