Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Yazıcı mezarı başında anıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İbrahim Yazıcı mezarı başında anıldı

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un efsane başkanı İbrahim Yazıcı, Emir Sultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Bursaspor Kulübü'nün eski başkanlarından İbrahim Yazıcı'ya vefatının üçüncü yılı dolayısıyla kabri başında anma töreni yapıldı. 
Yazıcı'nın Emir Sultan Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törene, Yazıcı ailesi, Bursaspor Başkanı Ali Ay, yöneticiler, Bursaspor eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, eski futbolcu Ömer Erdoğan, çok sayıda taraftar ve sevenleri katıldı. Yazıcı'nın karanfiller ve çiçeklerle süslenen mezarı başında Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra dualar edildi. Törene katılanlar programın ardından Yazıcı ailesine üzüntülerini dile getirdi. 
İbrahim Yazıcı isminin Bursa’dan silinemeyeceğini söyleyen İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan Yazıcı, "Her geçen yıl onun kıymeti daha fazla anlaşılıyor. İnşallah Bursaspor da onun izinden gider, tekrar şampiyonluklar yaşar. Önce değer vermesini bilmemiz lazım. Değer vermesini bilirsek ve onları hak ettiği yere koyarsak, eminim ki arkadan gelenler de onu geçmek için daha fazlasını yapmak isteyecektir. Bunu yapmadığımız müddetçe başarıların gelmesi çok zor" şeklinde konuştu. 

İbrahim Yazıcı mezarı başında anıldı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...