Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Küme düşen takım şampiyonu devirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Küme düşen takım şampiyonu devirdi

SPOR Haberleri  / İHA

İtalya Serie A’da şampiyonluğu garantileyen Juventus, Hellas Verona maçıyla 26 hafta sonra ilk mağlubiyetini aldı. Verona’nın küme düşmesi daha önce kesinleşmişti.

İtalya Serie A’da 88 puanda bulunan ve ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Juventus, 26 maç aradan sonra ilk kez dün akşam konuk olduğu Verona maçında mağlubiyet aldı. Maçın 43. dakikasında Luca Toni’nin penaltıdan gelen golüyle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Juventus, 55. dakikada Viviani’nin golüne de engel olamadı ve 2-0 geriye düştü. Siyah-beyazlılar, maçın uzatma dakikalarında Dybala’nın penaltıdan golüyle farkı 1’e indirse de mağlup olmaktan kurtulamadı. Hellas Verona’nın küme düşmesi daha önceden kesinleşmişti.

27 MAÇTA 1 MAĞLUBİYET

Verona karşılaşması ile 10 maçlık galibiyet serisini bozan Juventus, ligde oynadığı son 27 lig maçında sadece 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlı ekip gelecek hafta evinde 40 puanla 15. sırada bulunan Sampdoria’yı konuk edecek. Karşılaşma Cumartesi günü saat 18.00’de Juventus Arena’da gerçekleşecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...