Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nani'den maç sonu skandal sözler

Nani'den maç sonu skandal sözler

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Nani, maç sonrasında yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana takım olmakta güçlük çektiklerini ifade etti.

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak şampiyonluktan uzaklaşmasının ardından yayıncı kuruluşa konuşan Nani, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, takımdaki sorunların yeni ortaya çıkmadığını, sezon başından bu yana var olduğunu itiraf etti.

"Unutmak isteyeceğimiz bir gece"

"Kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Şampiyonluk yarışında devam edebilmek için mutlaka kazanmalıydık. Ancak başaramadık. Bizim için unutmak isteyeceğimiz bir gece oldu. Gerçekten çok üzgünüz.  Bu gece yeterli düzeyde değildik. 2 golü kalemizde gördükten sonra her şey bizim için daha da zor bir hal aldı. Sonrasında fırsatlar da bulduk ancak değerlendiremedik. Herkesten özür diliyoruz. Önümzde iki maçımız daha var onları kazanmaya odaklanacağız."

"Takımda sezon başından bu yana sorun var"

"Bence yaşadığımız sorun bugün ortaya çıkan bir şey değil. Sezon başından beri var olan ve sezon ortasından bu yana devam eden bir sorun... Takım olmakta güçlük çektik. Ancak son maçlara doğru birliği sağlayabildik ve daha iyi bir futbol sergiledik. Ancak bugün de o iyi futbolu ortaya koyamayınca kaybeden taraf biz olduk.

"Transferi değil kalan maçları düşünüyorum"

Şu anda kafamda önümüzdeki iki maç dışında başka bir şey yok. Transferi değil, Fenerbahçe'ye nasıl katkı verebilirim onu düşünüyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...