NBA'de yılın en değerli oyuncusu Curry

Düzenleyen: / Kaynak: AA
NBA'de yılın en değerli oyuncusu Curry

SPOR Haberleri  / AA

Normal sezonu lider bitiren Golden State Warriors'ın all-star oyun kurucusu Stephen Curry, MVP ödülüne ilk kez oy birliğiyle layık görüldü ve ödülü üst üste 2. kez aldı.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Batı Konferansı takımlarından Golden State Warriors'ın all-star oyuncusu Stephen Curry, normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

NBA'den yapılan açıklamaya göre 24 galibiyetle "sezona en iyi başlayan" ve 73 galibiyetle "bir sezonda en fazla maç kazanan" takım unvanlarını ele geçiren Warriors'ın 28 yaşındaki oyun kurucusu Stephen Curry, MVP ödülüne ilk kez oy birliğiyle layık görülen oyuncu oldu.

Geçen yıldan sonra bir kez daha normal sezonun MVP'si olmayı başaran Curry, Kerim Abdülcabbar, Bill Russell, Wilt Chamberlain, Michael Jordan, Moses Malone, Larry Bird, Magic Johnson, Tim Duncan, Steve Nash ve LeBron James'ten sonra ödülü peş peşe 2. kez kazanan 11. isim oldu.

Spor yazarları arasında yapılan oylamada Curry'yi, San Antonio Spurs takımından Kawhi Leonard ve Cleveland Cavaliers takımından LeBron James izledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...