Yıldızlı teselli

Düzenleyen:
Yıldızlı teselli

SPOR Haberleri

Türkiye'nin 4 yıldızlı tek takımı kalacak olan sarı-kırmızılılar, GS Store vitrinlerine koyulacak yeni ürünlerle ticari başarı elde etmeyi hedefliyor

BURHAN CAN TERZİ

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray ilk tesellini pazartesi gecesi Fatih Terim Stadı'nda buldu. Fenerbahçe, Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını 'Kaf Dağı'nın arkasına bıraktı. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın olmadığı şampiyonluk yarışında armasının üstüne 4. yıldızı takma fırsatını teperken, sarı-kırmızılılar anında ezeli rakibine göndermeler yapmaya başladı. Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabından, "Türkiye’nin ilk ve tek 4 yıldızlı ürünleri Sadece GS Store’da" şeklinde bir tweet atılırken, bu gönderi binlerce kez paylaşıldı. Taraftarın ilgisini fark eden Galatasaray yönetimi de sahip olunan "4 yıldızı" en etkili şekilde kullanmaya karar verdi. Başkan Dursun Özbek hemen bir talimat vererek mevcut ürünlerin dışında çeşit çeşit yeni 4 yıldızlı ürünlerin üretilmesini istedi. 
Florya'da yoğun mesai
GS Store vitrinlerine koyulacak 4 yıldızlı yeni ürünlerle büyük gelir elde etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, kampanyalar hazırlayarak da uzun vadede ticari başarı yakalamak istiyor. Öte yandan Fenerbahçe'ye karşı yıldız üstünlüğünü koruyan Cimbom, Türkiye Kupası'nı da ezeli rakibinin elinden alarak kötü geçen sezona muhteşem şekilde veda etmek istiyor. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in kupa finaline kadar kurmaylarıyla Florya'da yoğun mesai harcayacağı belirtilirken, motivasyon konusunda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'e yardımcı olacağı ifade edildi. 

Yıldızlı teselli

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...