Terim: Hedef final

Düzenleyen:
Terim: Hedef final

SPOR Haberleri

A Milli Takım'ın patronu, "2008'deki takım gelişti. Ben de çok şey öğrendim. Artık 3. olmak bizi kesmez. Finalde Almanya'yla karşılaşmak isterim" dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Almanya'daki Kicker dergisine verdiği röportajda, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki hedeflerini anlattı. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen üçüncülüğün, kariyerindeki en büyük başarılardan biri olduğunu kaydeden Terim, "Az kalsın Almanya’ya karşı önemli bir başarı elde ediyorduk ancak şanssızdık. Sakatlık problemlerimiz vardı, oynatabilecek 14 oyuncumuz bulunuyordu. Onlar da elinden geleni yaptı" değerlendirmesinde bulundu. Terim, EURO 2016 hedeflerini, "Beklentilerimiz yüksek ancak sınırsız imkanlarımız yok. Başarılı olmak istiyoruz. Bunu herkes de istiyor. İyi çalışırsak ve takım olursak hiçbir şey imkansız değil. Ben gerçekçiyim, hayalci değil. Başaracağımızdan da şüphe duymuyorum" şeklinde özetledi. 
Arda tek yıldız değil 
Fatih Hoca, "Fransa'ya beşinci, altıncı veya sekizinci olmak için gitmeyeceğiz. 2008'den farklı, kendini geliştirmiş bir takımız. Ben de çok şeyler öğrendim. 2016 Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Almanya ile karşılaşmak isterim" vurgusu yaparken, "Arda bizim yıldızımız ama tek isim değil. Takımda çok güçlü oyuncular var" tespitinde bulundu. 

İmparator gurur veriyor

Kendisine "imparator" denildiğinin hatırlatılması üzerine Terim, bu lakabın üzerinde baskı oluşturduğunu ancak bundan gurur da duyduğunu ifade ederek, "Bunun için çok çalıştım. Tarihte çok komutanlar vardı, onları her zaman hayal ettim. Şükürler olsun ki büyük anları da yaşadım" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...