Gençlerle devam!

Düzenleyen:
Gençlerle devam!

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Hami Mandıralı, son iki maça da genç kadro ile çıkacaklarını söyledi. Mandıralı, "Antalya maçında sürpriz isimler de olabilir" dedi.

Trabzonspor, Süper Lig'de oynayacağı son iki maçta da gençlerle sahada boy gösterecek. Teknik direktör Hami Mandıralı, deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maç için "Yeni sürpriz isimler olabilir. Gençlerin performansından memnum. Gençlere şans verdik, onlar da bu fırsatı iyi değerlendirdiler ve bizi mahçup etmediler. Kendilerini daha da geliştirmeleri ve maç tecrübelerini artırmaları için son iki karşılaşmaya da gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıkacağız" dedi.
"Önemli olan Trabzonspor"
Mandıralı, yeni sezonla ilgli soruya "Önemli olan Trabzonspor" cevabını verirken, "Ben bu kulübün emrindeyim. Kendi geleceğimden çok Trabzonspor'un menfaatini düşünüyorum. Herkes taşın altına elini sokarken biz bütün vücudumuzu soktuk" diye konuştu. Genç oyuncu hamlesini daha önce düşündüğünü ifade eden genç teknik adam, "Gençler hep aklımızdaydı. Ancak Trabzonspor'un bulunduğu konumdan dolayı yapamadık. İlk Ramazan'da karar verdik. En iyi maçında kırmızı kart gördü, sonra omuzundan sakatlanarak sezonu kapadı. İster istemez böyle durumlarda daha dikkatli hareket ediyorsunuz. Yusuf Yazıcı harika oynadı. Ancak bir maçta yıldız olunmuyor" diye konuştu.

Gençlerle devam!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...