Fikret Orman'dan, kongrede yumruk!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fikret Orman'dan, kongrede yumruk!

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ta tartışmalarla başlayan mali kongre devam ediyor. Arbedelerin yaşandığı salonda Başkan Fikret Orman, kendisine küfür eden bir kongre üyesine yumruk attı.

Beşiktaş'ta mâli kongre çok gergin geçiyor. Üye aidatlarının artırılıp, 5000 TL'ye çıkarılmasının ardından çıkan kavgayla birlikte ortam gerilmişti. 

Beşiktaş’ın bugünkü kongresinde İsmail Tugay Güzel isimli bir kongre üyesinin konuşmasının ardından bir anda tartışma başladı. Güzel’in dışarı alınmasının ardından Başkan Orman ve Metin Albayrak’a laf atan İsmail Tugay Güzel ile yöneticiler arasında arbede çıktı. Arbede salonun üst kısmı kameraların olmadığı bölümde çıkarken, İsmail Tugay Güzel’in dışarı çıkarılmasıyla son buldu. Arbede uzun bir süre devam ederken Başkan Orman ve Metin Albayrak dışarı çıkarıldı. 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş'ın mali kongresinde üye aidatları yüzünden çıkan kavganın ardından ortam bir daha gerildi, başkan Fikret Orman, kendisine küfür eden İsmail Tugay Güzel adlı bir konuşmacıya yumruk attı. 

Beşiktaş'ta mâli kongre çok gergin geçiyor. Üye aidatlarının artırılıp, 5000 TL'ye çıkarılmasının ardından çıkan kavgayla birlikte ortam gerilmişti. 

Fikret Orman'a "yalancı" dedi, küfür etti!

Bu olayların ardından kongrede sular duruldu ancak İsmail Tugay Güzel adlı bir konuşmacının başkan Fikret Orman'a "yalancı" demesi ortalığı karıştırdı. 

Konuşmacı daha sonra Fikret Orman'a küfür ederken, başkan Orman çıldırdı ve konuşmacıyı yumrukladı. İsmail Tugay Güzel'in kulüp üyeliğinden atılacağı öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...