HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe'nin aklı Dolmabahçe'de

Düzenleyen: /
Fenerbahçe'nin aklı Dolmabahçe'de
Fenerbahçe, Beşiktaş, Süper Lig, Haber

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını korumak için bugün kritik bir gün yaşayacak.

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını korumak için bugün kritik bir gün yaşayacak. Beşiktaş'ın geçen hafta Galatasaray'ı 1-0 yenmesinin ardından Medipol Başakşehir'in karşısına çıkan sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu yenilginin ardından 70 puanda kalan ve lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe, umutlarını 34. haftaya taşımak için son şansını bugün konuk edeceği Gençlerbirliği karşısında kullanmaya çalışacak. Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma bugün saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

DOLMABAHÇE'DEN HABER BEKLEYECEK
Fenerbahçe'nin ligde şampiyonluk iddiasını son maça taşımak için sadece kendi maçını kazanması yetmeyecek. Sarı-lacivertliler Gençlerbirliği'ni yenip aynı saatte Vodafone Arena'da Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında oynanacak karşılaşmada da siyah-beyazlı rakibinin yenilgisini bekleyecek.

TAKIMIN MORALİ DÜŞÜK
Medipol Başakşehir'e yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısına moralsiz bir şekilde çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte Medipol Başakşehir karşısında Robin van Persie, penaltı kaçırırken, tüm oyuncular yenilginin ardından büyük bir üzüntü yaşamıştı. Hafta içinde bu şekilde antrenmanlarını gerçekleştiren sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira, takımını Gençlerbirliği karşısında motive ederek sahaya çıkarmaya çalışacak.

6 OYUNCU KART SINIRINDA
Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Volkan Demirel, Robin van Persie, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk ve Ozan Tufan, yarınki karşılaşmada sarı kart gördükleri takdirde sezonun son haftasında Medicana Sivasspor ile yapılacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler.

KJAER'İN AĞRILARI VAR
Fenerbahçe'de ağrıları bulunan Simon Kjaer'in durumu bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanın ardından netlik kazanacak. Özel program dahilinde son antrenmanda çalışan Nani'nin durumu da bu akşamki çalışmada belli olacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sakat olan Lazar Markovic'in ise yarın da oynayamayacak.

BU SEZONKİ 100. GOLÜ ATABİLİR
Sarı-lacivertli takım, bu sezon resmi maçlardaki 100. golünü Gençlerbirliği karşısında arayacak. Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında toplam 57 maç oynayan sarı-lacivertli takım, geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında fileleri bir kez havalandırarak gol sayısını 99'a çıkardı. Fenerbahçe, yarınki maçta golle 100 barajını yakalayacağı gibi daha fazla atması halinde bu sayıyı 100'ün de üzerine çıkarabilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...