Kara Kartal'ın düğün gecesi

Düzenleyen:
Kara Kartal'ın düğün gecesi

SPOR Haberleri

Kartal’a 1 puan veya Fenerbahçe’nin puan kaybı yetiyor, koca bir sezonun hasılatı toplanıyor… İlk heyecanlar yaşanıyor ve hasret bitiyor.

Evet bugün günlerden ŞAMPİYON olabilir… Bugün uzun maratonun finali yapılabilir. Bugün Süper Lig’de zirvenin rengi de şekli de son halini alabilir… Bugün Türkiye siyah-beyaza bürünebilir. Bugün sokaklar ve caddelerde Kartal uçuşları izlenebilir. Bugün İstanbul Vodafone Arena’dan mutluluk şarkıları ülkenin dört bir yanına yayılabilir. Bugün her şey olabilir… Bir tarafta geride kalan 32 hafta sonunda en yakın rakibine 6 puan fark atan ve şampiyonluk için saatleri sayan Beşiktaş, karşısında ise 14 maçtır yenilmeyen ve Avrupa Kupası’na katılım hesabı yapan Osmanlıspor.

İhtimaller ve sonuç

Beşiktaş açısından fazla detaya girmeden 1 puanın yeterli olduğu bir mücadele. Ancak olası bir yenilgi halinde, Kadıköy’deki Fenerbahçe-Gençlerbirliği mücadelesinin önem kazandığı kritik bir sınav akşamı. Lider durumdaki Kara Kartal mağlup olur ve Fenerbahçe’nin puan kaybı halinde siyah-beyazlılar adına her türlü mutlu sonun olduğu bir durum... Beşiktaş’ın yenilgisi, Fenerbahçe’nin kazanması halinde ise son haftaya sarkan bir nefes nefese şampiyonluk mücadelesi. Saatler 20.45’i gösterdiğinde tüm bu ihtimal ve hesaplardan birinin hayata geçeceği bir olay.

Keyfi baskın koltuktan etti

Dopingle Mücadele Kurulu, önceki gün sıradışı bir uygulamaya imza attı Osmanlıspor ve Beşiktaşlı oyunculara müsabaka dışı doping kontrolü uyguladı. Başkan Fikret Orman, bu konu hakkında TFF Başkanı Yıldırım Demirören’I aradı ve bunun nedenini sordu. Demirören de kurul başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer’den bilgi aldı. Taşer, Osmanlıspor için doping ihbarı aldıklarını ve “eşitlik olsun” diye Beşiktaş’a da kontrol yaptıklarını söyledi. TFF Yönetimi, bu keyfi uygulama için Doping Kurulu’nun istifasını istedi ve toplu istifa geldi. TFF’den istifaların kabul edildiği ve yapılan eylemin maksadını aşan bir uygulama olduğu belirtildi. 

Türkiye’nin en pahalı forması Beşiktaş’tır

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarınki seçim öncesi mali ve idari genel kurulda konuştu. 4 yıllık çalışma sonunda “Üzerinde Güneş batmayan bir kulüp" haline geldiklerinin altını çizen Orman, "Beşiktaş, al-al-al döneminden sat-al dönemine geçmiştir. Beşiktaş, Türkiye'nin en pahalı forması haline gelmiştir" dedi. Orman, sırada 2018’de açmayı planladıkları üniversite olduğunu söyledi. 

Kara Kartal'ın düğün gecesi

Dava açılan değil dava açan 

Kara Kartal’ın mali tablosu açıklandı. Borcun 1 milyar 328 milyon 101 bin 108 lira olduğunu açıklandı. Başkan Fikret Orman, dava açılan değil dava açan kulüp olduklarını son olarak Atınç’ın yetiştirme bedeli için Leipzing’e ve Fernandes’e dava açtıklarını söyledi. Orman ayrıca 3 yıl içerisinde borcu 100 milyon TL’ye düşürmek için çalışacaklarını söyledi. Bu nedenle de bazı fedakarlıklarda bulunup personel sayısında daralmaya gideceklerini ifade etti. 

Mario Gomez rekora atacak

Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı tartışıla dursun biz saha içine bakalım… Mario Gomez şu ana kadar ligde 25 gol attı ve zirvede. Beşiktaş forması altında ise 27 golü var. Bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu olarak Demba Ba ile aynı sayıda. Bir gol atarsa tarihe geçiyor. Ayrıca bir sezonda ligde en fazla gol atan oyuncu olarak siyah-beyazlı kulübün tarihinde bulunan Feyyaz Uçar’ın 28 gollü rekorunu kırması için de 4 gol gerekiyor. Son 5 maçta ağları havalandıran Alman forvet bugün de gol kaydederse Kartal’da en fazla maç serisine ulaşacak.

Inter geliyor

Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan Beşiktaş’ta özel rakipler de dev… Serie A’nın köklü ekibi ve Galatasaray’ın eski hocası Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter, 6 Ağustos Cumartesi günü İstanbul’da Beşiktaş ile Vodafone Arena’da özel bir maç yapacak. Bir anlamda Kartal, Caner’e ve Melo’ya rakip olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...