Galatasaray'ın umudu sürüyor

Galatasaray'ın umudu sürüyor

SPOR Haberleri

Selçuk İnan’ın iki penaltısıyla üç puanı alan Cimbom, Kayseri’yi yener; Osmanlı kazanamazsa ligi beşinci bitirecek ve Avrupa cezasını önümüzdeki yıl silecek

Galatasaray , Avrupa kupalarına katılım sağlayarak Finansal Fair Play nedeniyle aldığı 1 yıl cezayı ligde tamamlamak için ümitlendi. Son haftaya 5. Osmanlı'nın bir puan gerisinde giren Cimbom, Kayseri'yi son hafta yener, Osmanlı da Akhisar Belediyespor'u mağlup edemezse ilk beşe girecek ve cezasını tamamlamış olacak. Osmanlı'ya, Galatasaray'ın ardından ligi 6. bitirerek Avrupa'ya katılabilmesi için Kasımpaşa'nın Trabzon'u yenememesi durumunda beraberlik yetiyor. Akhisar, Osmanlı'yı yener, Kasımpaşa da Trabzon'u yenemezse bu sefer Cihat Arslan'ın öğrencileri, Avrupa vizesi alan taraf olacak.

Deplasman kabusuna
Şampiyon Beşiktaş'ın 31 puan gerisinde kalan G.Saray, 12 maç aradan sonra ligde deplasmanda 3 puan sevinci yaşadı. Aslan, son olarak 3 Ekim 2015'te Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup etmişti.

"İki finalimiz daha var"
 Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 12 maçlık deplasman kabusunun bititiği mücadele sonrasında, "Maçtan önce takıma açık şekilde söyledim; 3 finalimiz var diye... İlkini kazandık ve iki finalimiz kaldı. Nasıl oynadığımız değil ne sonuç aldığımız artık önemli. Son düdüğe kadar ligdeki beşincilik ve kupayı da kazanma şansını zorlayacağız" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...