Volkan Demirel, Galatasaray finalini kaçırabilir

Düzenleyen:
Volkan Demirel, Galatasaray finalini kaçırabilir

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Volkan Demirel'de bel fıtığı riskinin olduğu tespit edildi. Teşhis kesinleşirse Volkan, Türkiye Kupası finalindeki Galatasaray maçını kaçıracak.

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'in, Gençlerbirliği maçı öncesi yaşadığı rahatsızlığın detayları ortaya çıktı. Bel ağrıları nedeniyle Kadıköy'deki mücadelede kadroya alınmayan deneyimli kalecide bel fıtığı riskinin olduğu tespit edildi.

Tetkiklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği ve bel fıtığı teşhisi kesinleşirse Volkan Demirel'in bıçak altına yatacağı ifade edildi.

AMELİYAT OLURSA FİNALİ KAÇIRACAK

Volkan ameliyat masasına yattığı takdirde ise bir başka tehlike belirecek. Bu durumda deneyimli kaleci 26 Mayıs'ta Galatasaray ile Antalya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde forma giyemeyecek.

STADA BİLE GELEMEDİ

Fenerbahçe'nin yaşadığı bu talihsizlik sonrası, Fabiano'ya daha fazla iş düşmesi bekleniyor.

Kulüp doktorlarının Volkan Demirel'e hafta içerisinde net bir teşhis koyması bekleniyor. Öte yandan şiddetli ağrıları olduğu ifade edilen Volkan, Ülker Stadı'na dahi gelemezken evinde istirahat ederek Gençlerbirliği maçını izledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...