Şampiyonluk kutlamasını basıp, bayrakları yaktılar

Düzenleyen:
Şampiyonluk kutlamasını basıp, bayrakları yaktılar

SPOR Haberleri

Diyarbakır'da sevinç gösterisi yapmak isteyen Beşiktaşlı taraftarlara, Diyarbakırsporlu taraftarlar müdahale etti, bayrak ve flamaları yaktı.

Spor Toto Süper Lig'in bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş taraftarların sevinç gösterilerinde Diyarbakır'da olaylar çıktı. Kentin en işlek noktası olan merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Ekinciler Caddesi'nde kutlama yapmak isteyen Beşiktaşlılara, Diyarbakırspor taraftarı izin vermedi.

BAYRAK VE FLAMALARI YAKTILAR

Araçlarında korna çalanlara müdahale eden Diyarbekirspor taraftarları araçta bulananlara fiziki müdahalelerde bulundu. Bazı holiganlar, Beşiktaş'ın bayrak ve flamalarını yaktı. Çıkan olaylarda polisin gelmemesi olayın büyümesine neden oldu. Uzun süre sonra bölgeye gelen polis ekiplerinin, Diyarbakırspor taraftarlarını dağıtmasıyla olaylar son buldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...