Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 bin feette şampiyonluk kutlaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
10 bin feette şampiyonluk kutlaması

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto 2.lig'den PTT 1. Lig'e yükselen 3. ve son takım Gümüşhanespor'u 2-0 yenen Bandırmaspor, Kayseri dönüşü 10 bin feette yönetim ve taraftar şampiyonluğu kutladılar.

Uçakta, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırmaspor yönetimi, Bandırmaspor Bayan Hentbol takımı ve taraftarlar vardı. 

Taraftarlar büyük coşku ile şampiyonluk şarkılarını 10 bin feette söylediler. Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş uçakta herkesi tebrik etti.  Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza 10 bin feet yükseklikte pilot kokpitinde yaptığı anonsta, ''Şampiyonluk Bandırmasporumuza ve Bandırma'ya hayırlı olsun ve kutlu olsun. Değerli dostlarım zorlu bir işi başardık. Bandırmasporun sevdası olan uzun yıllardır mücadelesi verilen PTT 1. Lig'e sizlerin desteği ile büyük bir kentin desteği ile kurumlarımızın, kaymakamlığımızın desteği ile bugün futbolcularımızla, antrenörümüzle, kulüp başkanı ve yöneticilerimizle birlikte bu makus tarihi yendik bugün en büyük başarıyı elde ettik'' dedi.  Kayseri'den İstanbul'a uçakla inen ve İDO ile İstanbul'dan Bandırma'ya gelen Bandırma protokolünü ve Bandırmaspor taraftarını Bandırma limanında 

Bandırmalılar davul ve zurna karşıladılar. 
Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş davul ve zurnaya eşlik ederek oynadı. Oyun sonrası Elmastaş yaptığı açıklamada, ''Önce bir dinlenelim. Bu akşam saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Bandırma Belediyesi'nin hazırladığı platformda şampiyonluğu kutlayacağız'' dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...